goedkoopste lening vinden

Hoe lang wil jij blijven zoeken naar een geschikte lening?

Let op! Geld lenen kost geld

Welkom op Directgeldlenen.org

Als u geld wilt lenen dan is het een kunst om de goedkoopste lening te vinden. Niemand wil meer betalen dan nodig is natuurlijk. Vooral bij lenen is dit erg belangrijk, want het gaat vaak om grote bedragen. Als u geld gaat lenen dan is dit vaak voor een auto of verbouwing bijvoorbeeld. Het gaat hierbij om duizenden of zelfs tienduizenden euro's. Er zijn een paar stappen die u moet doorlopen om de goedkoopste lening te kunnen vinden. Wij zullen in dit artikel de stappen behandelen, zodat u zelf kunt nagaan waar u goedkoop kunt lenen. Stap 1, hoeveel wilt u lenen. Allereerst zult u moeten bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Wilt u 5.000 euro lenen, 10.000, 20.000 of zelfs 25.000 euro? Hoeveel gaat het product kosten dat u wilt kopen? Als u een auto wilt kopen is het verstandig om langs te gaan bij de garage en na te gaan wat de totale kosten zullen zijn. Een prijs uit een catalogus is vaak niet de all-in prijs namelijk. Er zijn vaak bijkomende kosten zoals rijklaar maak kosten. Voor een verbouwing bijvoorbeeld geldt dat u een goede inschatting moet maken van de kosten. Een verbouwing valt vaak duurder uit dan van te voren geschat. Zorg er daarom voor dat u een bepaalde marge berekent. Als u wet hoeveel het product in totaal gaat kosten dan kunt u nagaan of u ook nog andere middelen wilt inzetten. Denk hierbij aan spaargeld bijvoorbeeld. Als bijvoorbeeld wilt lenen voor een verbouwing welke 40.000 euro gaat kosten en u heeft 25.000 euro aan spaargeld dan heeft u nog 15.000 euro nodig uit andere middelen.


Stap 2, op zoek naar een geldverstrekker. Als u wet hoeveel geld u wilt gaan lenen dan zult u tijdens stap 2 op zoek moeten gaan naar een geldverstrekker. Dit kan eigenlijk twee manieren, waarbij de eerste manier veel meer tijd kost. Toch zullen wij beide manieren bekijken. De eerste manier is het bezoeken van de websites van de verschillende geldverstrekkers en een proefberekening maken / offerte aanvragen. U kunt op die manier zien hoeveel de lening in totaal zal gaan kosten. Nadeel van deze eerste manier is het feit dat deze zeer tijdrovend is. U moet meerdere websites los bezoeken en aparte berekeningen maken. De tweede manier is daarom gunstiger. Als u namelijk gebruik maakt van zogenaamde vergelijkingssites bent u veel sneller klaar. Bij zo'n vergelijkingssite geeft u aan hoeveel geld u wilt lenen. Achter de website draait een systeem welke voor u in enkele seconden de verschillende geldverstrekkers doorloopt. Na een paar seconden krijgt een overzicht te zien met daarbij de rentepercentages en kosten. U ziet dus bijna direct welke geldverstrekker de goedkoopste is.
Stap 3, de lening afsluiten. Als u via een vergelijkingssite erachter bent gekomen welke geldverstrekker de goedkoopste is kunt u de lening afsluiten. Toch raden wij u aan om ook nog even naar de recensies te kijken. Elke geldverstrekker heeft namelijk wel recensies van ex-klanten of huidige klanten. U kunt lezen want andere mensen van de geldverstrekker vinden. Zijn ze tevreden of wordt de geldverstrekker als slecht beoordeeld? Het is belangrijk om deze beoordelingen te lezen omdat u op die manier een goed beeld krijgt van de dienstverlening van de geldverstrekker. Als u overtuigd bent van de goedheid van een geldverstrekker en van de goedkope lening dan kunt u de lening afsluiten. U zult eerst een offerte krijgen van de geldverstrekker waar u vervolgens positief op dient te reageren. De geldverstrekker zal uiteraard ook een BKR controle uitvoeren om na te gaan of u wel in staat bent om het geleende geld terug te betalen. Als de geldverstrekker denkt dat u hier niet toe in staat bent zal de lening niet uitgekeerd worden.

© Copyright 2010-2013 - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer en privacy - Direct geld lenen